Mcelské jedlé kvítí

Za vůní a chutí jarního kvítí…
Sobota 6. dubna

Jedlé květiny · Workshop · Procházka parkem · Kuchařská show s šéfkuchařem Honzou Štěrbou

14:30 hodin
Úvod a povídání o jedlém kvítí s Janou Vlkovou
na patiu Bellavista
Procházka jarním parkem za mcelským jedlým kvítím s Janiným výkladem
„Mám ráda květiny, kvetoucí stromy i keře a všeliké býlí. Miluji vynikající jídlo a pití. Celý život jsem usilovala o to, abych mohla tyto dvě vášně spojit. Podařilo se mi to a chci svou radost z jedlého kvítí a býlí sdílet a předávat dál.“ Říká Jana Vlková.

16:00 – 16:45 hodin
Kuchařská show s šéfkuchařem Honzou Štěrbou

Pojďte se podívat, jak nejlépe vykouzlit delikatesy z jedlého kvítí a bylinek v rukou sympatického a uznávaného šéfkuchaře restaurace Piano Nobile. Honza se bude inspirovat recepty Jany Vlkové z její nové knihy „Pampelišky k jídlu“.

Program je pro ubytované hosty, hosty restaurace Piano Nobile a lázní MCELY BOUQUET SPA bezplatný. V případě vašeho zájmu prosíme o rezervaci před vaším příjezdem, nejdéle však do 4. dubna 2019. Děkujeme. Program se uskuteční v případě minimálního počtu 8 osob. Seminář je veden v českém jazyce.