Telecí & Růžové, 19. – 20. června

V pátek 19. června odpoledne zahájíme sezónu růžových vín na zahradním pátiu.
Od 16:00 do 17:00 hodin proběhne degustace růžových vín.

Speciální tříchodové menu šéfkuchaře Honzy Štěrby u příležitosti zahájení sezóny růžových vín.

Krém z humra
Pečené krevety · Estragonové mascarpone

Telecí hřbet
Jarní cibulka · Karotkové pyré · Mladý špenát · Omáčka s brusinkami

Jahody marinované v růžové vodě
Javorový krém · Jahodový sorbet

Cena za osobu: 1 390 Kč
Cena neobsahuje vámi vybraná vína a nápoje.

K ochutnání je menu k dispozici od pátečních večeří do vyprodání připravených porcí.
V případě vašeho zájmu prosíme o rezervaci menu s předstihem. Děkujeme.

Bezplatná sobotní degustace růžových vín pro ubytované hosty, návštěvníky lázeňských procedur či gastronomických zážitků v restauraci Piano Nobile.