Velikonoční menu

čtvrtek 29. března – neděle 1. dubna

Velikonoční nádivka
Domácí uzené maso · Rukola · Křepelčí vajíčko

Kachní prso „sous vide“
Kroupy · Lišky · Houbová pěna · Brusinková omáčka

Citronové Crème Brûlée
Kardamonový sorbet

2chodové menu: 990 Kč
3chodové menu: 1 190 Kč

V ceně obědů minerální voda Rajec, káva či čaj.
Večeře nápoje neobsahují.

pondělí 2. dubna 2018

Hovězí carpaccio
Hřiby · Olej z bílých lanýžů · Parmazán

Pomalu dušené jehněčí koleno
Karotkové pyré · Hrášek · Sos Calvados

Nebo

Sépiové rizoto
Tygří krevety · Čerstvá majoránka · Sušená rajčata

Citronovo-tymiánový sorbet
Champagne

Ořechový fondant
Omáčka z „vaječného koňaku“ · Maliny

Cena za 4chodové menu: 1 390 Kč
Cena neobsahuje nápoje.

Na Velikonoční pondělí se od 12:00 do 15:30 hodin podává pouze toto speciální menu.