Za vůní a chutí jarních bylinek

Seminář o jarních bylinkách · Procházka jarním parkem s šéfkuchařem Honzou Štěrbou a následná kuchařská lekce vaření

Sobota 4. dubna

ZRUŠENO

  • 14:00 – 15:00 hodin - Bylinkový seminář s Janou Šeborovou
    Jarní bylinky · Jak sušit, skladovat a připravovat bylinky · Léčivé účinky bylin · Na co si dát pozor

    „Bylinky jsou pro mě vášní a radostí. K bylinkám mě v dětství přivedl můj dědeček. Aktivněji jsem se jimi začala zabývat, až když jsem potřebovala řešit rýmy, kašle či odřená kolena svých dvou dětí. Chtěla jsem znát příčinu problémů a snažila jsem se vyhnout běžným lékům. Zjistila jsem, že pomocí bylinek a přijetí přírody jako takové, lze řadu zdravotních problémů zvládnout i bez chemie. Bylinky
    a jejich sílu intenzivněji studuje osm let. Vnímám je jako cestu nekonečného poznávání.“

    Jana Šeborová
  • 15:00 – 16:00 hodin - Procházka parkem s šéfkuchařem Honzou Štěrbou a následná kuchařská lekce
    Projděte se s naším sympatickým a uznávaným šéfkuchařem restaurace Piano Nobile po jarním anglickém parku, navštivte jeho tajný krecht s udírnou, zahrádku a místa, kde sbírá to nejlepší pro své pokrmy z darů přírody. Následně Vám Honza předvede, jaké delikatesy se dají vykouzlit z bylinek. Zájemci se mohou stát Honzovými asistenty.

Bezplatný program pro ubytované hosty, návštěvníky lázeňských procedur či gastronomických zážitků v restauraci Piano Nobile.
Chateau Mcely si vyhrazuje právo na změnu programu. Seminář je veden pouze v češtině.

Rezervace

+420 325 600 095
Chateau@ChateauMcely.com