Děkujeme
za Vaši podporu!

17. dubna 2020
Autor: Vlastimil Plch


Milí přátelé a hosté,

mnozí z Vás víte, že mé působení na Chateau Mcely začalo již necelý rok před otevřením zámku
v roce 2005. Zažili jsme toho ve Mcelích doposud mnoho. Především mám na mysli spousty krásných a povzbudivých momentů, ale také finanční krizi v roce 2008. Ta se bohužel se současnou situací nedá vůbec srovnávat, dnes je to totiž v řadě ohledech o mnoho horší. Naše odvětví podnikání je velice lehce zranitelné a totálně závislé na Vaší podpoře a přízni. Proto je pro nás v této nelehké době velmi povzbuzující číst Vaše emaily a zprávy na sociálních sítích.

Někteří z Vás nás sami kontaktujete a nabízíte pomoc tím, že byste si rádi zakoupili dárkové certifikáty či peněžní kredity, jen proto, abyste nás finančně podpořili. Tato vlna solidarity nás opravdu neskutečně dojímá a jsme za ní ze srdce vděčni.

Možná právě přemýšlíte, jak budete trávit letošní prázdniny, celé léto a podzimní měsíce. Velmi
by nás potěšilo a také pro nás bude životně důležité, pokud by jednou z možností mohla být i návštěva Chateau Mcely. Dokončujeme krásný letní program, několik variant balíčků tak, aby si každý našel to své. Jsem přesvědčen, že společně vše zvládneme, jak v našem silně zasaženém odvětví, tak i v mnoha dalších.

I my se v tuto chvíli snažíme být nápomocni, jak nám jen síly stačí a situace umožňuje. Červenému kříži a dobrovolníkům jsme věnovali látky na šití roušek (možná již také máte doma tu s motivem princezny Nely), namíchali jsme dezinfekci pro domov seniorů v Rožďalovicích a Luštěnicích a také pro dětský domov v Nymburce.

Rozvážíme naše Mateřídouškové balzámy na ruce z kolekce Mcely Bouquet zdravotníkům v nejbližším okolí. Věříme, že každá taková maličkost může pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují.

Ještě jednou velmi děkuji za celý náš tým za všechny činy a slova podpory. Těším se na opětovné a brzké setkání s Vámi, protože jen tehdy naše práce dává smysl. Opatrujte se.

#chooseloveeveryday

Vlastimil
Founding Managing Director