Restaurace

V restauraci Piano Nobile, která se pravidelně řadí mezi nejlepší restaurace v České republice, připravuje pro hosty lahůdky kreativní tým pod taktovkou zkušeného šéfkuchaře Honzy Štěrby. Při své práci se nechává inspirovat přírodou, okolními lesy, místní bylinou tradicí Devatera kvítí i tradičními rodinnými recepty majitelů Cusumano. Můžete ochutnat speciality ze sezónního à la carte menu nebo zvolit gurmánský zážitek v podobě degustačního menu.

Součástí restaurace je patio Bellavista s barem, kde připravujeme netradiční Signature cocktaily. Čirá elegantní zasklená zimní zahrada dodává pocit splynutí s přírodou, umožňuje krásný výhled do okolí a na západ slunce.

Kdy nás můžete navštívit?

Rádi vás přivítáme již v ranních hodinách, kdy servírujeme snídani od 8:00 do 10:00 hodin.
Oběd si u nás můžete vychutnat od 12:00 do 16:00 hodin. Poslední objednávku pokrmů však přijímáme do 15:00 hodin.
V době od 16:00 do 18:00 hodin se chystáme na večerní servis a zámecká kuchyň je v tuto dobu uzavřena.
Další delikatesy v podobě večeří
se s láskou servírují od 18:00 do 23:00 hodin, poté se restaurace i pátio Bellavista uzavírají a náš tým se chystá k odpočinku. Poslední objednávka pokrmů je tedy možná do 22:00 hodin.

Pro vaše maximální pohodlí je důležité si váš stůl vždy rezervovat dopředu, prosím, zavolejte nám včas.
Těšíme se, že budeme moci být součástí vašeho gastronomického zážitku.

Rezervace

+420 325 600 000
Reception@ChateauMcely.com

Galerie

Šéfkuchař Honza Štěrba

Šéfkuchař Honza Štěrba má k zámku Mcely velmi blízko jak kuchařskou filozofií, tak i původem, pochází z nedalekého Nymburka.

Honza je členem kuchařského týmu prakticky od otevření Chateau Mcely a postupným získáváním zkušeností se propracoval na pozici šéfkuchaře. Společně se svým týmem dosáhl v roce 2014 ocenění nejlepší restaurace v České republice dle Maurerova průvodce Grand restaurant a každoročně TOP 5 úspěšně opakuje.

Kromě kreativního vymýšlení novinek do sezónního menu je Honzovým každodenním cílem a snahou i hledání místních dodavatelů surovin té nejvyšší kvality.

Rád vymýšlím nejrůznější delikatesy, které jsou postavené pouze na kvalitních surovinách pokud možno z místních zdrojů. Naše kuchyně vám mimo jiné nabízí i domácí bylinky, marmelády, ryby a maso uzené v zámecké udírně a další domácí speciality.