Restaurace

V restauraci Piano Nobile, která patří mezi deset nejlepších restaurací v České republice dle Maurerova průvodce,
připravuje pro hosty lahůdky kreativní tým pod taktovkou zkušeného šéfkuchaře Honzy Štěrby. Při své práci se nechává inspirovat přírodou, okolními lesy, místní bylinou tradicí Devatera kvítí i tradičními rodinnými recepty majitelů Cusumano. Můžete ochutnat speciality ze sezónního
à la carte menu nebo zvolit gurmánský zážitek v podobě degustačního menu.

Součástí restaurace je patio Bellavista s barem, kde připravujeme netradiční Signature cocktaily. Čirá elegantní zasklená zimní zahrada dodává pocit splynutí s přírodou, umožňuje krásný výhled do okolí a na západ slunce.

Kdy nás můžete navštívit?

Rádi vás přivítáme již v ranních hodinách, kdy servírujeme snídani od 8:00 do 10:00 hodin.
Oběd si u nás můžete vychutnat od 12:00 do 16:00 hodin. Poslední objednávku pokrmů však přijímáme do 15:00 hodin.
V době od 16:00 do 18:00 hodin se chystáme na večerní servis a zámecká kuchyň je v tuto dobu uzavřena.
Další delikatesy v podobě večeří
se s láskou servírují od 18:00 do 23:00 hodin, poté se restaurace i pátio Bellavista uzavírají a náš tým se chystá k odpočinku. Poslední objednávka pokrmů je tedy možná do 22:00 hodin.

Pro vaše maximální pohodlí je důležité si váš stůl vždy rezervovat dopředu, prosím, zavolejte nám včas.
Těšíme se, že budeme moci být součástí vašeho gastronomického zážitku.

Rezervace

+420 325 600 000
Reception@ChateauMcely.com

Galerie

Šéfkuchař Honza Štěrba

Šéfkuchař Honza Štěrba má k zámku Mcely velmi blízko jak kuchařskou filozofií, tak i původem, pochází z nedalekého Nymburka.

Honza je členem kuchařského týmu prakticky od otevření Chateau Mcely a postupným získáváním zkušeností se propracoval na pozici šéfkuchaře. Společně se svým týmem dosáhl v roce 2014 ocenění nejlepší restaurace v České republice dle Maurerova průvodce Grand restaurant a každoročně TOP 5 úspěšně opakuje.

Kromě kreativního vymýšlení novinek do sezónního menu je Honzovým každodenním cílem a snahou i hledání místních dodavatelů surovin té nejvyšší kvality.

Rád vymýšlím nejrůznější delikatesy, které jsou postavené pouze na kvalitních surovinách pokud možno z místních zdrojů. Naše kuchyně vám mimo jiné nabízí i domácí bylinky, marmelády, ryby a maso uzené v zámecké udírně a další domácí speciality.