Laskavá Esence dobra

2. července 2020
Autor: Inéz Cusumano


Představujeme vám nový koupelový a sprchový olej – Esenci dobra!


Do Mcely Bouquet rodiny se narodilo další dítko – Esence dobra, 100 ml voňavý koupelový a sprchový olej, sestřička řebříčkového koupelového oleje Yarrow Bath Oil. Rádi bychom její existencí vyjádřili velký vděk vůči všem lidem, kteří nezištně pomáhají svým bližním a šíří tak kolem sebe pozitivní vibrace lásky. K vytvoření esence mě inspirovala naše dlouholetá přítelkyně Bára Nesvadbová, jejíž dobré srdce pomohlo mnoho lidem. Proto koupí tohoto výjimečného oleje přispějete na rehabilitaci handicapovaných dětí prostřednictvím jejího Nadačního fondu BeCharity. Pokud tento vzácný elixír dostanete jako dárek, vězte, že darující vnímá a oceňuje Vaše zlaté srdce a vyjadřuje Vám tak svoji velkou vděčnost. Prodejní cena je 1 450 Kč a jak bylo řečeno, část výtěžku z každé prodané Esence dobra půjde na dobrou věc.

Tři způsoby použití Esence dobra

Osvěžující sprcha
Čajovou lžičku oleje vmasírujte do navlhčené pokožky celého těla.
Relaxační koupel
Přidejte čajovou lžičku oleje do příjemně horké vody.
Masáž sebelásky
Přimíchejte esenci do Vašeho oblíbeného nosného oleje a po masáži se osprchujte. Používáním oleje dosáhnete v jediném kroku šetrně očištěné, vyživené a provoněné pokožky celého těla i psychického povznesení. Inspirujte se naším Rituál posílení odvahy a Masáží sebelásky.

Bohatý elixír pro krásu těla i duše

Základem Esence dobra jsou nejhodnotnější, za studena lisované, bio oleje - jojobový, šípkový a meruňkový, doplněné bohatým množstvím bylinných výtažků heřmánku, měsíčku, meduňky, řebříčku a sedmikrásky, vyráběných s velkou láskou a trpělivostí pracným a zdlouhavým procesem v naší zámecké laboratoři. Komplexní vonný a energetický účinek elixíru zajišťuje dvanáct esenciálních olejů.

Linoucí se hudba vůně

Při používání oleje nejdříve zaregistrujete horní tóny: svěží citrusovo - bylinkový akord pomeranče, citrónu, grepu, rozmarýnu a šalvěje, teprve potom se vám odhalí jeho květinové srdce se špetkou koření - akord kardamomu, geránia a ylang ylang, než přenechá svoje místo hlubokému, dlouho doznívajícímu dřevitému základu z cedru, zázvoru, pačule a kadidlovníku.

Při koupeli či masáži můžete nechat svoji mysl odpočinout od starostí rozpoznáváním vystupujících známých vůní. Anebo se zaměřit na výčet darů, kterými jste právě zahrnováni. Energetická síla ukrytá ve vůni esenciálních olejů a v záměru jeho formulace vám napomůže se plynule přes pocit vděčnosti vyladit na energetickou vibraci lásky a dobra.

Vaše Inéz Cusumano