„MCELY
SUMMER CLUB“

powered by DSQUARED2

27. srpna 2020
Autor: Eva Plchová


Představujeme pulzující srdce zámeckého parku „Mcely Summer Club“ powered by DSQUARED2

Slunné dny jsou v plném proudu a relaxační zóna u přírodního koupacího jezírka v samém srdci pětihektarové zámecké zahrady se přeměnila v Mcely Summer Club, poskytující mcelskou laskavou péči, pohodlí k bezstarostnému lenošení, koupání a opalování na pozadí kosmopolitních doplňků ikonické módní značky DSQUARED2.

Kovaná brána Chateau Mcely se pomalu otevírá a s ní i vstup do oázy klidu a hloubkového odpočinku uprostřed Svatojiřského lesa, do jednoho velikého spa. Terapie, masáže s čistě přírodní kosmetikou Mcely Bouquet, jejíž zakladatelkou je majitelka zámku Inéz Cusumano a oddech v Mcely Summer Club je neodmyslitelně spojen s prožitkem, stejně jako gurmánský zážitek v restauraci Piano Nobile či romantické přenocování.

Jen si to představte… Jste obklopeni zelení, květinami a vůní louky, sestupujete dolů do parku a vaším očím neunikne biotopické jezírko s oblázkovou pláží a krásnými průhledy lákající k osvěžení zasazené do scenérie Medového altánku určeného k blahodárným masážím, saunového domečku a venkovní vířivky. Clubu vévodí stylová Cabana s barem s nabídkou Champagne Billecart Salmon, Champagne koktejlů, dalších nápojů, ručně vyráběných nanuků Lunar a lehké zeleniny s dipy. Měkké plážové osušky, lehátka a další doplňky luxusní italské značky DSQUARED2 se postarají o to, aby byl váš prožitek ještě intenzivnější. O váš dokonalý servis se stará „beach boy“ oblečený v nejnovější kolekci DSQUARED2. Bude vám neustále na blízku a zajistí vám maximální pohodlí, vy si užíváte této nádherné atmosféry. Prostě si užíváte bezstarostného léta.

Luxusní italská značka DSQUARED2, v jejíž čele stojí více než 25 let kanadská dvojčata s italskými kořeny Dean a Dan Catenovi, se proslavila neotřelým, někdy až drzým stylem, který se v posledních letech těší masivní pozornosti stále širšího módního publika. DSQUARED2 jsou rafinované tkaniny, výjimečné zdobení a moderní urbanistická kombinace vytvářející odvážné kolekce pro ty, kteří touží po moderní sofistikovanosti s vlastním postojem. Aktuální kolekce bude od září k dostání v butiku DSQUARED2 (adresa Pařížská 28, Praha 1), který patří do portfolia společnosti Luxury Brand Management a. s.

Užívejte s námi posledních letní dnů a Babího léta, které je již za dveřmi!
Vaše Eva