Pečující
růženínové srdce

13. srpna 2020
Autor: Eva Plchová


Je mi potěšením, Vám přestavit naši další novinku z kolekce MCELY BOUQUET. Gua sha růženínové srdce, tvarující a masážní nástroj na obličej je vhodný pro všechny typy pleti.

Gua sha je osvědčená léčebná technika tradiční čínské medicíny využívající speciální nástroje k očištění pleti. Mcelské srdíčko bylo navrženo tak, aby v domácích podmínkách jemně, ale účinně napomohlo k lepší pleti. Masáž pleť prokrví, čímž přispěje ke snížení otoků, zpevnění a tvarování obličeje. Vyhladí jemné vrásky, rozproudí lymfu a tím odbourává toxiny. Zmírní napětí svalů obličeje a eliminuje váčky pod očima i stařecké skvrny. Růženín je navíc i na energetické rovině zkrášlujícím a léčivým kamenem. Uvolňuje napětí, stres a úzkosti, navozuje vibrace sebelásky, sebepřijetí a pocitu spokojenosti.

Pečující růženínové srdce

1 250 Kč

Masáž růženínovým srdcem se snoubí s Rose Facial Serum, omlazujícím sérem z růží k hluboké regeneraci pleti. Elixír mládí redukuje vrásky a známky předčasného stárnutí, napravuje poškození pleti způsobené sluncem a zároveň pomáhá navodit vnitřní  klid. Růženínovým srdcem se sérum vmasíruje do větší hloubky a zlepší se absorpce výživných látek. Druhou skvělou možností z kolekce MCELY BOUQUET je masáž za pomoci Divine Herbal Cream, ručně míchaného božského krému z nejvzácnějších rostlinných extraktů, esencí a vitamínů.

Jak na to?

Po vyčištění a tonizaci pleti se nanese na obličej a krk Omlazující sérum z růží či Božský krém a růženínovým srdcem masíruje minimálně 3 minuty jemnými, klouzavými pohyby od krku směrem nahoru a do stran, přes bradu, tváře, kolem očí až k čelu. Provádět masáž lze i vleže a vyvarovat se tak působení zemské přitažlivosti a vytahování a tlačení kůže před sebou. Tvar srdce umožní při masáži využívat jeho různých úhlů a dokonce přikládat jeho jedinou ostřejší hranu na akupunkturní body. Jedná se o tak jemnou techniku, že se při jejím použití lze řídit jednoduše vlastní intuicí a potřebami. Budoucí maminky raději ale počkají až po narození miminka. Ideální je kámen vychladit v lednici, nebo ho alespoň před použitím opláchnout pod tekoucí studenou vodou. Závěrem se srdce omyje teplou vodou a zbytky olejů dočistí měkkou textilií. Jednou za čas je dobré použít navíc i jemný šampón. Srdce pro jeho energii je dobré mít přímo na slunečním nebo měsíčním světle. Pro inspiraci jsme pro Vás našli krátké instruktážní video, které Vám věříme pomůže mcelské srdce co nejlépe a nejsnadněji používat. 

Věřím, že pro uklidňující masáž s mcelským srdíčkem se nadchnete stejně jako já. Mile mě překvapila její jemnost a velmi snadno jsem ji připojila do svého večerního rituálu.

Vaše Eva