Průvodce dárky
ke Dni matek
12. května  

4. dubna 2024
Autor: Eva Plchová


Den matek se blíží a Vy možná přemýšlíte, čím maminky potěšit, jak je ocenit, jakým dárkem nejlépe vyjádřit Vaši lásku k nim. Máme pro Vás několik tipů. Vybírejte, kombinujte, co je Vašemu srdci nejbližší. Vše nejlepší milé maminky!


Pro moji božskou maminku

Milá moje maminko,

děkuji Ti za dar života, nádherné dětství, dobroty, které chutnají nejlépe jen od Tebe a za všechnu Tvoji lásku, smích a krásné okamžiky, které jsme spolu zažily a zažíváme. Přijmi ode mě jako poděkování za vše dárkovou Divine kolekci čtyř božských produktů. Rozjasňující pleťové Divine Vitamin C Serum, Divine Hyaluronic Serum pro okamžitou hydrataci, vyhlazující Divine Garnet Peeling a Divine Herbal Cream podle prastaré a velice účinné galenické receptury klášterních mnichů.

Krásný Den matek!
S láskou Tvoje dcera

Dárková kolekce Divine

7 914 Kč


Pro milovanou babičku

Milá babičko,

děkuji Ti za koření mého dětství, za Tvoji moudrost, zkušenosti a životní nadhled. Jsi skvělá babička, proto ode mě přijmi Růžovou kolekci obsahující skvostné olejové sérum pro zachování mladistvé pleti, Rose Facial Serum a osvěžující Rose Condition Mist. Kolekci doplňuje ještě malé čistící máslo Rosemary Butter Cleanser.

Krásný Den matek!
S láskou Tvoje vnučka

Růžová dárková kolekce

2 899 Kč


Pro moji báječnou manželku

Milá moje manželko, milá naše maminko,

děkuji Ti za veškerou nekonečnou lásku, péči a starostlivost o nás všechny. Je čas, aby sis chvíli odpočinula od každodenního shonu. Zveme Tě v májovém čase lásky na společný rodinný oběd.

Krásný Den matek!
S láskou Tvůj manžel

Oběd nebo večeře
v restauraci Piano Nobile

2 osoby  |  4 350 Kč


Pro super starší sestru

Milá sestřičko,

děkuji za Tvoji péči a lásku, za časté zavazování tkaniček a utírání slz, když naše maminka zrovna nebyla na dosah. Děkuji za prázdninová dobrodružství, smích a nekonečné telefonáty, ve kterých si sdílíme své radosti a starosti. Dnes už jsme obě maminky, které chvíli neposedí a pořád něco chystají. Proto ode mě přijmi Rose Facial Serum pro zachování mladistvé pleti, které zároveň navozuje tolik potřebný vnitřní klid.

Krásný Den matek!
S láskou Tvoje mladší ségra

Rose Facial Serum

30 ml  |  2 190 Kč


Pro skvělou tchyni

Milá maminko,

děkuji Ti, že jsi darovala život mé druhé půlce jablka. Děkuji Ti, že jsi z něj vychovala báječného a galantního muže, který mi je životní oporou. Přijmi ode mě tělo omlazující a duši povznášející rituál Růže je růže. Mezi květinami MCELY BOUQUET má růže, královna květin, absolutně výsadní postavení, stejně jako Ty v mém srdci. Je známá svými omlazujícími a antidepresivními účinky a takový je i celý rituál jí inspirovaný. Po očistném růžovém peelingu celého těla, který zanechá Tvoji pleť hladkou, pevnou a zářivou, si zabalená užiješ malé kosmetické ošetření. Po sprše se můžeš oddat hlubokému odpočinku při aplikaci výživného meduňkového balzámu s růží a heřmánkem na celé tělo.

Krásný Den matek!
S láskou Tvoje nová dcera

Rituál Růže je růže

3 890 Kč


Pro náhradní maminku

Milá skoro maminko,

děkuji Ti za veškerou péči, kterou jsi mi věnovala, protože jsi cítila, že jiné lásky se mi nedostává. Budu Ti za Tvoji lásku, která mi tolik chyběla od mých vlastních rodičů, vždycky vděčná. I když mi osud nedopřál rodinu, po které jsem toužila, Ty jsi mi ji nahradila. Dopřej si chvíli klidu s esenciálním olejem do aromalampy s příznačným názvem „Love“.  Užij si láskyplnou sladce romantickou a zároveň kořeněnou vůni touhy a radosti ze života s optimistickým pomerančem a afrodiziakálním ylang ylang. Umocní lásku ve všech jejích podobách, probudí smyslnost a vnitřní klid. Mohu Ti tak dopřát na oplátku mnoho radosti, kterou jsi dávala Ty mně! Relaxační vetyver zklidní mysl a společně s cedrem a bergamotem exoticky provoní prostor kolem Tebe.

Krásný Den matek!
S láskou Tvoje skoro dcera

Esenciální olej Love

10 ml  |  390 Kč


Pro budoucí maminku

Miláčku,

blíží se Tvoje nejdůležitější životní role. Již brzy uslyšíš své nové tak krásně znějící oslovení, „maminko“. Užij si poslední chvíle klidu při Masáži pro nastávající maminky. Vyškolená terapeutka Ti poskytne úlevu a relaxaci masáží vleže na boku za použití produktů MCELY BOUQUET bez esenciálních olejů. Pozornost bude věnovat oblastem otoků a bolestí s krátkodobým cílem poskytnout Ti celkovou úlevu, harmonizaci a prevenci pevné a hladké pokožky.

Krásný den matek!
S láskou Tvůj manžel a budoucí tatínek

Masáž pro nastávající maminky

60 minut  |  2 990 Kč
Více

Inéz Cusumano pro Elle o MCELY BOUQUET

Inéz Cusumano pro Elle o MCELY BOUQUET

Rádi bychom se s vámi podělili o velmi zajímavý text, který zakladatelka Chateau Mcely a čistě přírodní kosmetické kolekce MCELY BOUQUET, Inéz Cusumano, otevřeně napsala pro časopis ELLE, a který se stal zdrojem některých publikovaných článků i podkladem pro loňský podcast o aromaterapii, který si můžete v závěru poslechnout. Přejeme vám pěkné čtení a mnoho inspirace při péči o svoji zdravou pleť.

Brzké jaro v zámeckém parku

Brzké jaro v zámeckém parku

Co se skrývá pod kurzem vůní?

Co se skrývá pod kurzem vůní?

Jednou z našich posledních novinek je 60minutový kurz vůní, který doplnil stávající kurzy míchání čistě přírodní kosmetiky a přírodního parfému.