Jsme parta správná

aneb nový taneční klip mcelského týmu

#chooseloveeveryday


17. ledna 2023
Autor: Eva Plchová


Milí přátelé, hosté, příznivci Chateau Mcely,

zdravíme vás v novém roce a přejeme jen to nejlepší. Chceme se s vámi podělit o naši horkou novinku. Zrodil se v pořadí již druhý týmový klip, tentokrát na téma Silvestra 2022 „Pomáda“, protože my jsme stále parta správná, a to již více jak 16 let a stále je nám dohromady hezky.

Film je společným dílem našeho týmu včetně produkce, kamery i střihu za podpory tanečního studia Easy Dance 2000 Nymburk, jehož zakladatelé jsou v podstatě součástí mcelské rodiny téměř od otevření zámku a můžete se s nimi pravidelně setkávat v rámci našich kalendářních akcích na Chateau Mcely.

Natáčeli jsme ho s předstihem již v červenci 2022, abychom využili krásného slunného počasí jako v pravé „Pomádě“, v dlouho naplánovaném a jediném možném termínu. Báli jsme se, aby vyšlo dostatečně letní počasí. Tak tato podmínka byla splněná, jen nám k tomu teplota vyšplhala na 35 stupňů Celsia! Když po nás chtěl marketingový kolega Jakub, který film natáčel, zatančit naši sestavu zhruba po patnácté, ozvala se z pléna Hanička terapeutka: „Kubo, pokud tam chceš mít v záběru rudého indiána, tak to pro Tebe znovu ráda zatančím“. No, tančila. Kuba jinak nedal a ještě to chtěl s úsměvem. Ale dali jsme to, stejně jako naše týmové děti, kterým se z kolotoče točila hlava ještě večer, ale statečně se držely. Za odměnu se pak všechny vykoupaly v našem jezírku a celý den si užily.

Budeme rádi, když s námi nadále zůstanete a půjdete s námi společně životem s úsměvem na rtech. Jsme vděčni za vaši přízeň a každý like pro toto video a jeho sdílení.

Děkujeme vám a těšíme se na nové zážitky s vámi v roce 2023 ve Mcelích!

Správná parta Chateau Mcely
#chooseloveeveryday