Seriál„Rituální péče
s MCELY BOUQUET“


2. díl „Rituál pro hloubkovou péči a ozdravení vlasů a pokožky po létě“


10. září 2022
Autor: Eva Plchová


Přinášíme vám rituál pro hloubkovou péči a ozdravení vlasů a pokožky po letním období, kdy naše vlasy a pokožka trpěly po náporem slunce, vody, slaného moře i chlóru za zvýhodněnou cenu. Vytvořte si z vaší koupelny domácí lázně a dopřejte si chvíli jen pro sebe.

Rituál v krátkosti

Regenerační třezalkový vlasový elixír Saint John's Wort Hair Elixir si naneste do dlaní a postupně ho rozetřete do suché pokožky hlavy a na celou délku vlasů až ke konečkům. Nechte působit minimálně 30 minut, čím déle, tím lépe. Poté dvakrát umyjte a pokračujte s běžnou péčí. Důkladně si vmasírujte očistný šalvějový tělový peeling Sage Body Scrub do suché pokožky celého těla. Následně se zcela ponořte do příjemně teplé vody a chvíli vychutnávejte regenerační účinky peelingu při plápolání svíčky a relaxační hudbě. Na závěr se osprchujte a osušte. Posledním krokem je smyslný sedmikráskový tělový olej Daisy Body Oil, kterým si promasírujte celé tělo. Začněte u chodidel a pomalu postupujte směrem nahoru. Oddejte se smyslné vůni všech devíti květin.

Rituál krok za krokem

Krok 1
Saint John's Wort Hair Elixir 

Vlasy, které byly měsíce vystavené slunci a vodě ocení tento elixír v podobě třezalky, jojoby, rozmarýnu, mateřídoušky, kokosového oleje, geránia. Jedná se o hluboce pěstící směs účinných olejů, výtažků a esenciálních olejů pro namáhané vlasy, kterému kraluje třezalka, lidově nazývaná „svatojánské koření“. Lidovou tradici potvrzuje vědecký výzkum, který prokázal její velký vliv na regeneraci a růst vlasů díky látce astilbin. Elixír regeneruje vlasy od kořínků až po konečky, zanechává je lesklé, oživené, omezuje jejich vypadávání a tvorbu lupů a je vhodný i pro mastné vlasy.

Saint John´s Wort Hair Elixir

Regenerační třezalkový vlasový elixír
100 ml  |  1 290 Kč

Zařaďte tuto péči minimálně jednou týdně. Olej si naneste do dlaní a postupně ho rozetřete do suché pokožky hlavy a na celou délku vlasů až ke konečkům. Nechte působit minimálně 30 minut, čím déle, tím lépe. Poté dvakrát umyjte, důkladně smyjte šampon a pokračujte v obvyklé péči o vlasy. Pro velmi intenzivní péči můžete vyzkoušet zábal přes noc nebo si nanést elixír odpoledne a až večer si vlasy umýt. K maximálnímu účinku elixíru je vhodné dbát také na správnou výživu a dostatek vitamínů.

Krok 2
Sage Body Scrub 

Základním krokem k ozdravení pokožky je peeling, který odstraní odumřelé buňky. Účinné látky následné péče tak mohou krásně proniknout do hlubších vrstev. Na minerály bohatá směs z himalájské soli a vzácných esenciálních olejů šetrně odstraní z pokožky odumřelé buňky a zanechá ji okamžitě sametově hladkou a omlazenou. Výtažky pěti místních bylin a devět esenciálních olejů v čele se šalvějí, mateřídouškou a myrhou hloubkově vyčistí póry, zregenerují pleť a uleví od nervového vyčerpání a únavy svalů. A navíc vás jemně zahalí voňavým závojem, který bude ještě několik hodin po koupeli vaši pleť regenerovat a vyhlazovat. 

Sage Body Scrub

Šalvějový tělový peeling
200 ml  |  1 190 Kč

Jednou týdně si dopřejte tuto péči, po které se budete okamžitě cítit mladší a svěžejší. Důkladně si vmasírujte šalvějový peeling do suché pokožky celého těla. Pokud máte čas, následně se zcela ponořte do příjemně teplé vody a chvíli vychutnávejte regenerační účinky peelingu při plápolání svíčky a relaxační hudbě. Na závěr se osprchujte a osušte.

Krok 3
Daisy Body Oil 

Promasírujte celé tělo smyslným sedmikráskovým tělovým olejem. Začněte u chodidel a pomalu postupujte směrem nahoru. Oddejte se smyslné vůni všech devíti květin – exotického jasmínu, růže, neroli, geránia, místní sedmikrásky, meduňky, heřmánku, měsíčku a řebříčku, jejichž esence míří přímo k srdci. Uvědomte si vlastní přirozenou ženskou krásu a přitažlivost, samozřejmou neodolatelnost i narůstající touhu. Vaše srdce je otevřené a láska proudí všemi směry. Jste připravena se o ní velkoryse podělit. Výtažek místní sedmikrásky zpevňuje poprsí, zatímco směs vzácných olejů s bylinnými výtažky vyhlazuje pokožku a zlepšuje její pružnost. Ten nejexkluzivnější zážitek pro ženu, která si zaslouží jen to nejlepší.

Daisy Body Oil

Smyslný sedmikráskový tělový olej
100 ml  |  1 350 Kč