Seriál„Rituální péče
s MCELY BOUQUET“


1. díl "Letní rituál pro maximální péči o sluncem
a vodou namáhanou pokožku a pleť"


21. července 2022
Autor: Eva Plchová


Elixíry MCELY BOUQUET působí na třech úrovních – omlazují tělo, uklidňují mysl a povznášejí ducha. Balzámy, oleje, séra, koupele i masky se míchají s velkou láskou v zámecké laboratoři v malých sériích pouze z nejčerstvějších a nejčistších, chemicky neupravovaných ingrediencí. K plnému prožitku všech účinků k nim jejich zakladatelka, Inéz Cusumano, doporučuje přistupovat rituálním způsobem. Vytvořte si z vaší koupelny domácí lázně a dopřejte si chvíli jen pro sebe.

Zapalte svíčku, rozsviťte tlumené světlo a pusťte si meditační hudbu. Po očistěné sprše a odlíčení Rosemarry Butter Cleanser se osvěžte a pleť hydratujte růžovou mlhou Rose Conditioning Mist, kterou můžete použít i kdykoliv během dne. Do ještě vlhké pleti vmasírujte jemnými tahy velmi výživný meduňkový pleťový balzám Melissa Face Balm, který obsahuje hluboce zklidňující výtažky pěti místních bylin a účinnou kombinaci pěsticího bambuckého másla a meruňkového oleje. Pupalkový olej díky kyselině gema-linolové navrací pleti elasticitu.  Potěšeni prvními účinky aromaterapie vmasírujte do pokožky celého těla dostatečné množství intenzivního meduňkového tělového balzámu Melissa Body Balm pro maximální vylepšení stavu pokožky a duše. Obsahuje hluboce zklidňující výtažky pěti místních bylin a účinnou kombinaci pěsticích rostlinných másel, vosků a olejů. Na závěr ošetřete svá chodila balzámem Mint Foot Relief pro dokonale jemné nožky v letních střevíčkách.

Rose Conditioning Mist

Růžová pleťová voda
100 ml  | 870 Kč

Rosemary Butter Cleanser

Voňavé rozmarýnové čistící máslo
100 ml  |  1 090 Kč

Melissa Face Balm

Meduňkový pleťový balzám
50 ml  |  990 Kč

Melissa Body Balm

Meduňkový tělový balzám
200 ml  |  1 490 Kč

Mint Foot Relief

Chladivý mátový balzám na nohy
50 ml  |  750 Kč

Domácí saunovací rituály s Cool Saunou

Domácí saunovací rituály s Cool Saunou

Venku je stále chladno. Pranostiky nás jemně upozorňují, že teplé dny jsou daleko a nám již dochází energie. Je dobré hledat způsoby, jak konec zimy přečkat třeba nyní i jen v bezpečí svého domova. Pokud jste ti šťastlivci, co mají doma saunu, vytvořte si své vlastní lázně. Dopřejte si čas na domácí rituály pro navrácení rovnováhy těla, duše i mysli.

Laskavá Esence dobra

Laskavá Esence dobra

Jarní rituál krásy Mcely Bouquet

Jarní rituál krásy Mcely Bouquet