Chateau Mcely se stalo Absolutním vítězem Amazing Places 2022!


1. listopadu 2022
Autor: Eva Plchová


Je mi potěšením vám oznámit, že tým zámku Mcely si připsal na konto další prestižní ocenění. Získal prvenství ve všech kategoriích soutěže Amazing Places a stal se tak Absolutním vítězem pro rok 2022. Při této příležitosti vznikl i rozhovor s mým manželem, Vlastimilem Plchem, zakládajícím výkonným ředitelem Chateau Mcely, který byl publikován ve speciálu týdeníku Euro - Top Amazing places 2022 / 2023. Kateřina Černá, moje oblíbená redaktorka, která rozhovor vedla, se nadchla pro fotografii Vlasty s novým členem mcelské rodiny. Tentokráte tu ale nemluvím o nové kolegyni či kolegovi, ale o naší fence Medince. Tak snad i vám foto psí slečny vykouzlí úsměv na tváři, jako nám, když jsme ho s vypětím všech sil, i psích, fotili s kolegou Jakubem Kuldou v podzimním parku.  

“Cestujeme křížem krážem nejen po Česku a objevujeme kouzelná místa, která se nám líbí. Ta nejzajímavější, která pro vás pečlivě vybíráme, můžete sdílet při vašich cestách s rodinou či přáteli.”
Petr Kotík
zakladatel Amazing Places

A tady je slíbený rozhovor.

Hezké čtení Vám přeje,
Eva


Další články z blogu Inspire

Inéz Cusumano pro Elle o MCELY BOUQUET

Inéz Cusumano pro Elle o MCELY BOUQUET

Rádi bychom se s vámi podělili o velmi zajímavý text, který zakladatelka Chateau Mcely a čistě přírodní kosmetické kolekce MCELY BOUQUET, Inéz Cusumano, otevřeně napsala pro časopis ELLE, a který se stal zdrojem některých publikovaných článků i podkladem pro loňský podcast o aromaterapii, který si můžete v závěru poslechnout. Přejeme vám pěkné čtení a mnoho inspirace při péči o svoji zdravou pleť.

Myslíme na budoucí generace - Nešlap, nelámej...

Myslíme na budoucí generace - Nešlap, nelámej...

Přináším Vám rozhovor s mým manželem, Vlastimilem Plchem, který Chateau Mcely citlivě řídí od otevření v roce 2006. Hlavním tématem se stala ekologie, se kterou je Chateau Mcely spjato od samého počátku a kterou sama vnímám jako stále potřebnější v každodenním životě nás všech. Úcta, láska a respekt k přírodě začíná být nezbytností.

Ohlédnutí za seriálem k 15. výročí Chateau Mcely

Ohlédnutí za seriálem k 15. výročí Chateau Mcely

„V roce 2021 jsme slavili 15 let od otevření vstupní brány našim prvním hostům! Zámek tehdy voněl šeříkem, který bohatě zdobil interiér v nových vázách a všichni jsme byli plni očekávání. Od nepaměti jsem toužila nalézt vlastní poslání. Díky tomu jsem vnímala okamžiky štěstí i životní úskalí jen jako přípravu k jeho naplnění. Všechno začalo tím, že jsem se rozhodla změnit svůj život. Opustila jsem atraktivní práci developerské manažerky v kostýmku a lodičkách a začala v džínách a teniskách hledat svoje opravdové poslání. Toužila jsem využít všech svých získaných schopností a zkušeností a vytvořit jedinečné místo. Takové místo, kde se člověk bude moci pozvednout nad každodenní realitu a z této ptačí perspektivy si lépe uspořádat svoje životní priority. Po celý rok jsme Vám přinášeli vzpomínky na naše počátky v podobě seriálu, který se stal vstupem za hranici všednosti. Tady je pro Vás přinášíme všechny pěkně pohromadě.“