Jaké produkty MCELY BOUQUET milují ženy v mcelském týmu?


13. dubna 2023
Autor: Jana Zámečníková


Milé dámy,

péče o pleť a pokožku těla je důležitou součástí každodenního života mnoha žen. Toužíme po věčné kráse a mládí. Správná péče pomáhá pleť a pokožku udržet zdravou, hydratovanou a mladistvou. Naše přírodní kosmetika plná antioxidantů, vitamínů a hydratačních látek představuje šetrnou, a přesto velmi účinnou cestu. Stejně jako každý typ pleti má speciální potřeby, tak i každá žena má své vlastní oblíbené produkty pro své rituály. Proto jsem pro Vás vyzpovídala mé kolegyně z týmu Chateau Mcely, které se podělily o jejich největší oblíbence z kosmetiky Mcely Bouquet pro Vaši inspiraci. Dozvíte se i několik zajímavých tipů a rad na použití našich produktů. O jaký kousek se rozroste Vaše sbírka produktů Mcely Bouquet tentokrát?

Jaký produkt z naší přírodní kosmetiky používáte nejraději a proč?

Veronika Benešová, Event Coordinator
Z kosmetiky Mcely Bouquet mám 3 nejoblíbenější produkty, bez kterých si už péči o pleť nedovedu představit. Péči o vlasy se věnuji již dlouho a snažím se o ně starat co nejlépe. Mám dlouhé vlasy, které potřebují výživu a tu jim moc ráda dopřávám. Mám díky elixíru Saint John´s Wort Hair Elixir velmi oblíbený rituál s knížkou a vlasovým zábalem, který se snažím alespoň jednou za dva týdny praktikovat. Odpočinu si a odměnou jsou pro mě krásně vyživené, silné a lesklé vlasy. Ráda bych všem předala i tip - elixír používám i na obočí, aby zůstalo také vyživené.

Rose Conditioning Mist je pro mě produkt, který používám téměř denně, osvěžuji se s ním v horkých letních dnech, používám jej na odlíčení, když potřebuji trochu energie. Během letní svatební sezony je to můj pomocník, který mi pomáhá i během náročných dní pracovat s úsměvem. A protože miluju vůni citronové trávy a mateřídoušky, vždy si velmi užívám péči se Sage Body Scrub . Po jeho použití mám skvostný pocit a péči o pokožku s peelingem všem vřele doporučuji.

Michaela Mokrá, Housekeeping Manager
Od malička mám velmi suchou pokožku, a to až tak moc, že mi kůže na rukou v zimních měsících dokáže popraskat, což je velice bolestivé. Bez kvalitního balzámu na ruce se tedy neobejdu. Wild Thyme Hand Balm mi vyhovuje, protože se výborně vstřebává, a navíc krásně voní. Když potřebuji zintenzivnit jeho účinek, dám si na noc větší vrstvičku a obléknu bavlněné rukavice, ráno mám pokožku zacelenou a jemnou.

Eliška Plchová, Event Coordinator
Jelikož mám již od malička po tatínkovi přirozeně velké rty, které mi dají rychle najevo, když se jim něco nelíbí, je mým nejlepším kamarádem náš Honey Lip Balm. Medový balzám rty pravidelně krásně vyživí, dodá jim lesk a svou vůní mě přenese do dětských let, kdy jsme chodili k babičkám do spíže tajně mlsat med. Jsem velkou milovnicí dlouhých relaxačních koupelí, kdy si vytvořím svůj malý vesmír se svíčkami a poutavou knížkou a do vany nakapu náš řebříčkový olej Yarrow Bath Oil, který má antioxidační účinky, pomůže k odplavení každodenního stresu a hlavně pokožku krásně hydratuje. Já poté ušetřím čas, jelikož už nemusím nanášet balzám pro vyživení celého těla. Nedílnou součástí mé večerní rutiny se stalo naše královské tonikum Royal Herbal Spritz, které nanáším na vyčištěnou pleť. Tato pleťová voda se stala mým oblíbencem hlavně proto, že obsahuje vůni damašských růží a květů neroli. Krásně Vás osvěží kdykoliv během dne, večer pleť zklidní a uleví od otoků a napětí po celém dni.

Eva Plchová, Co-Founder Marketing
Mcely Bouquet používám již od roku 2010, kdy ji paní Inéz poprvé představila světu. Od té doby jsem nenašla nic lepšího. Zkoušela jsem různé produkty, které mi doporučovaly kamarádky, kosmetičky, ale u ničeho jsem nikdy nezůstala. Nic totiž nesplňovalo mé nároky na čistotu, obsah toho nejlepšího, co nám příroda nabízí, a přitom v takové koncentraci účinných látek a s takovým efektem. S přibývajícím věkem s oblibou jednotlivé produkty vrstvím na sebe a nespokojím se z daleka s jedním. Na produktech MCELY BOUQUET jsem závislá a zdobí moji koupelnu ve velkém. Pokud ale mám zmínit jen jeden, bez kterého už nemohu žít, pak je to Rose Facial Serum. Jeho vůni tisíců čerstvých plátků růží té nejvyšší kvality miluji a každý večer mě krásně uklidní. Abych ho vpravila hlouběji do pleti a zintenzivnila protivráskovou péči, velmi jsem si oblíbila každodenní večerní masáž s růženínovým srdíčkem. Bez těchto dvou oblíbenců málokdy jdu spát. Ostatní produkty střídám pro větší efektivitu, ale růžové sérum je mým pevným základem v péči o pleť.

Veronika Puldová, SPA Manager
Každé ráno se probouzím čištěním pleti pomocí Royal Herbal Spritz a následně pleť vyživím božským Divine Herbal Cream. Bez toho si začátek dne neumím představit. Po ranním běhu, který mě vždy nabije energií, si dám sprchu s řebříčkovým olejem Yarrow Bath Oil, čímž dávku energie ještě zdvojnásobím 😊. K večeru zase neodmyslitelně patří čištění pleti a hydratace s máslem Rosemary Butter Cleanser. Podle kondice pleti a náročnosti uplynulého dne opět sáhnu po Božském krému, tentokrát v kombinaci s několika kapkami Rose Facial Sera. Z tělových produktů nedám dopustit na náš balzám z bílé čokolády White Chocolate Balm.

Eva Stejskalová, Reservation Agent
Top pro mě zůstává Rose Facial Serum a v létě doplňuji o Rose Contitioning Mist. Po druhém dítěti mi byla diagnostikována Rosacea (do té doby jsem červené skvrnky na tvářích považovala za akné) a po delším zjišťování, který z pleťových krémů by mi mohl vyhovovat, jsem zjistila, že Rose Serum je nejlepší. Pleť ošetří a zklidní, no možná právě díky té růži. Dvojka je Yarrow Bath Oil, který však nepoužívám do koupele, ale po sprše. Ještě na vlhkou pokožku rozetřu po celém těle, pak se zabalím do osušky, lehce osuším a pokožka zůstane hladká a voňavá. A do třetice, před několika měsíci jsem přidala Nine Flowers Balm – univerzálka na všechno včetně vysušených, šupinatých loktů. A perfektní minikabelka Mcely Bouquet, do které moje kosmetické oblíbence ukládám a beru s sebou všude. BTW s těmi velkými květy růží jsem si zakoupila úplně tu první.😊

Petra Štych, Corporate Support Manager
Za mě Sage Body Scrub, protože je to dva v jednom – jednak se tím obrousí odumřelá kůže a zároveň díky oleji v něm už nemusím používat další sprchový olej nebo gel. Hodně často ho používám jen na peeling rukou, protože to je taková fajn rychlovka a ruce mám pak jako miminko.

Michaela Vlášková, Spa Treatment Supervisor
Velice ráda používám na obličej Rosemary Butter Cleanser a Rose Facial Serum a co týče tělové pokožky, tak mohu doporučit určitě Sage Body Scrub a Melissa Body Balm.

Jana Zámečníková, Laboratory Supervisor  
Mezi produkty naší přírodní kosmetiky mám oblíbenců hned několik. Ráno ani večer si neumím představit bez Honey Lip Balm. Pleť čistím za pomoci Rosemary Butter Cleanser, máslo stahuji z obličeje vlhkým teplým ručníčkem. Na závěr rozetřu na pleť pár kapek růžového séra Rose Facial Serum. Velmi často také kapu do difuzéru naší aromaterapeutickou směs esenciálních olejů s názvem Moonlight. Tato vůně má zklidňující účinky a domov krásně provoní.

Přeji vám příjemné jarní dny s kosmetikou Mcely Bouquet.

Jana
Laboratory Supervisor  

Tajemný příběh vzácného oleje dobrého Samaritána

Tajemný příběh vzácného oleje dobrého Samaritána

Za vzácným olejem Pure Air stojí dávný tajemný, ale stále velmi aktuální příběh oleje dobrého Samaritána (Good Samaritan Oil). Pojďte se s námi ponořit do časů středověku.

Spánkové rituály Šípkové Růženky

Spánkové rituály Šípkové Růženky

Valentýn je časem lásky a souznění srdcí. Inéz Cusumano, zakladatelka romantického Chateau Mcely, nejen pro tuto výjimečnou příležitost vytvořila dárkovou srdcovou kolekci, kterou spojuje láska a její typický symbol.

Laskavá jóga v objetí vašeho domova

Laskavá jóga v objetí vašeho domova