MCELY BOUQUET představuje valentýnskou růžovou kolekci
pro exkluzivní péči


2. února 2021
Autor: Eva Plchová


Kreativní zakladatelka Mcely Bouquet a Chateau Mcely, Inéz Cusumano, přichází s další novinkou. Tentokrát s voňavou Růžovou kolekcí pro exkluzivní péči, kterou tvoří hydratační Rose Conditioning Mist, omlazující Rose Facial Serum a Pečující masážní růženínové srdce, sloužící k hloubkové masáži a nadstandardní péči o obličej. Srdce zvyšuje efekt dvou růžových elixírů a mcelských bestsellerů. 

Růžová kolekce MCELY BOUQUET

1. krok

Rose Conditioning Mist

Hydratujte pleť jemně vonící jedinečnou růžovou vodou, která vzniká parní destilací bulharské damašské růže otto.

2. krok

Rose Facial Serum

Do dokonale navlhčené pleti jemnými tahy vmasírujeme pár kapek voňavého růžového oleje. Růžová voda se s růžovým olejem spojí v jemnou lehkou emulzi a všechny vzácné komponenty séra se lépe vstřebají do pokožky. Skvostný elixír mládí redukuje vrásky a známky předčasného stárnutí, napravuje poškození pleti způsobené sluncem a zároveň pomáhá navodit vnitřní klid. Sérum obsahuje bohaté množství oleje damašské růže otto, a myrhy – tajemného biblického oleje, který má kromě pozitivního účinku na psychiku také detoxikační a omlazující efekt.

3. krok

Pečující růženínové srdce

Završte péči příjemnou masáží růženínovým srdcem k regeneraci pleti. Růženínovým srdcem se sérum vmasíruje do větší hloubky a zlepší se absorpce výživných látek. Masáž pleť prokrví, čímž přispěje ke snížení otoků, zpevnění a tvarování obličeje. Vyhladí jemné vrásky, rozproudí lymfu a tím odbourává toxiny. Zmírní napětí svalů obličeje
a eliminuje váčky pod očima. Růženín je navíc i na energetické rovině zkrášlujícím
a léčivým kamenem. Uvolňuje napětí, stres
a úzkosti, navozuje vibrace sebelásky, sebepřijetí a pocitu spokojenosti.

Cena: 3 190 Kč

Růže je symbolem něhy, ženskosti, sladké květinové vůně a blahodárných účinků na duši i krásu a je neodmyslitelnou součástí čistě přírodní kosmetiky Mcely Bouquet. Mezi květinami Mcely Bouquet má růže, královna květin, absolutně výsadní postavení. Společně se sedmikráskou, šalvějí, heřmánkem, měsíčkem, meduňkou, levandulí, řebříčkem a mateřídouškou patří mezi devatero kvítí, z jejichž tradice naše kosmetika vychází.

Růžová kolekce je romantickým tipem na valentýnský dárek. Zakoupit ji bude možné v limitované edici na zámku či v zámeckém e-shopu od 1. února 2021 až do vyprodání zásob. Možná dámy můžete dát nenápadný tip svým partnerům, co by se Vám líbilo…

Přeji krásného Valentýna plného ženského půvabu, krásy a vůní,

Eva

Zimní pečující rituály

Zimní pečující rituály

Božský krém - Divine Herbal Cream

Božský krém - Divine Herbal Cream

Péče o naše nejmenší

Péče o naše nejmenší

Dětské pokožka je jemná, citlivá a potřebuje vhodnou kosmetiku. Jako maminka dvou dětí neustále řeším, co jim zdravého uvařím, ale také čím nakrmím jejich pokožku. Vždyť kůže je náš největší orgán na těle a přes ní se vše vstřebává do krevního oběhu. Chci tedy pro jejich bříška i pro jejich kůži jen to nejlepší.