MCELY BOUQUET
přináší voňavou dezinfekci na přírodní bázi a úlevu vysušeným rukám


21. ledna 2021
Autor: Eva Plchová


Vše začalo jarní a podzimní dobročinností a empatií zakladatelky Mcely Bouquet, Inéz Cusumano, kdy sama míchala v zámecké laboratoři nejen dezinfekce pro nemocnice, domovy seniorů či místní dětský domov. Rozhodla se dezinfekci nově zařadit i do své přírodní kosmetické kolekce. Fandové Mcely Bouquet si tak mohou dopřát hydratační dezinfekční prostředek na ruce s bohatým aromaterapeutickým efektem a s přírodními přísadami - Cleasing Hand Mist pro šetrnější péči ve dvou velikostech.

Cleansing Hand Mist

Hydratační, antivirová a vonící dezinfekce na ruce s přírodními ingrediencemi

Antivirová, antimikrobiální a antiseptická účinnost Mcely Bouquet Cleansing Hand Mist je zajištěna efektivní směsí mocných čistících éterických olejů a vysokým obsahem alkoholu 62%, který přesahuje množství doporučené Světovou zdravotnickou organizací. Vůně esenciálních olejů rozmarýnu, levandule, mateřídoušky, heřmánku, eukalyptu, tea tree a citronové trávy dodávají dezinfekci rukou nejen čistící sílu, ale také příjemné aroma a benefit v podobě uklidňující aromaterapie. Bio aloe vera, extrakt z vilínu a zvýšené množství glycerínu uklidní podrážděnou pokožku a chrání ruce před vysušením. Cleansing Hand Mist stačí nastříkat a řádně vetřít do pokožky rukou. Je třeba zamezit kontaktu s očima a chránit před dětmi.

Cleansing Hand Mist

100 ml  |  690 Kč

Cleansing Hand Mist

30 ml  |  350 Kč

K dispozici je ve dvou velikostech. Větší je ideální do domácnosti či auta a menší do kabelky. Nemohli jsme se rozhodnout, kterou velikost zvolit a protože hlasovali muži i ženy z našeho týmu, rozhodli jsme připravit obě dvě, aby všichni byli spokojení. Pánové spíše jezdí autem a mají rádi větší balení a my ženy oceníme menší balení pro lehčí kabelku. Můžeme si tak dopřát šetrnou očistu bez nepříjemného výrazného vysušování našich i dětských rukou kdykoliv na procházkách či cestách. No a doma se bude pěkně designově vyjímat velká černá lahvička s krásnou malbou naší dvorní malířky Aleny Holé.

Pro doplnění péče v současných Covidových dnech doporučujeme použít Rose Conditioning Mist k nastříkání do roušky pro vůni a svěžest při dýchání v ní. Do kolekce proto přibyla i kabelková verze této oblíbené květinové vody, která vzniká parní destilací bulharské damašské růže otto. Za mě je to skvělý tip, jak příjemněji nosit nezbytnou roušku a chránit si zdraví. Krásná vůně růží vás bude provázet a uklidňovat po čas kontaktů s lidmi. Růže je symbolem něhy, ženskosti a blahodárných účinků na duši i krásu. Nové 30 ml balení za 450 Kč doplňuje původní 100 ml balení za 870 Kč. S mini Cleasing Hand Mist tvoří kabelkové či cestovní duo nejen pro „koronavirový čas“.

Za nutnost nyní považujeme po pravidelné dezinfekci rukou i každodenní péči s naším bestsellerem Wild Thyme Hand Balm pro hydrataci a ochranu rukou. Změkčující, vyhlazujicí a ochranný balzám s podmanivou vůní letního českého lesa obsahuje bambucké máslo s včelím voskem, pět čistých a výživných olejů i pět výtažků z místních bylin. Osm esenciálních olejů v bohatém aromaterapeutickém množství v čele s mateřídouškou a rozmarýnem vaše ruce neodolatelně provoní, umocní ochranné účinky balzámu a navíc vám přinesou pocit útěchy a uklidnění. Balzám působí jako prevence předčasného stárnutí pleti, ulevuje popraskané, suché a zanícené pokožce rukou. 

Přeji vám příjemné zimní dny plné vůní a pohody,

Vaše Eva

Zimní pečující rituály

Zimní pečující rituály

Božský krém - Divine Herbal Cream

Božský krém - Divine Herbal Cream

Péče o naše nejmenší

Péče o naše nejmenší

Dětské pokožka je jemná, citlivá a potřebuje vhodnou kosmetiku. Jako maminka dvou dětí neustále řeším, co jim zdravého uvařím, ale také čím nakrmím jejich pokožku. Vždyť kůže je náš největší orgán na těle a přes ní se vše vstřebává do krevního oběhu. Chci tedy pro jejich bříška i pro jejich kůži jen to nejlepší.