Průvodce dárky
ke Dni otců
neděle 16. června  

15. dubna 2024
Autor: Jana Slavíčková


Každý rok patří třetí neděle v červnu po celém světě otcům. Přestože Den matek je velmi oblíbený a slaví ho celá řada lidí, Den otců je stále spíše vnímán okrajově. My ho ale slavíme rádi, protože tento den má vyzdvihovat otcovství a poukazovat na nepostradatelnou roli otce a jeho význam pro společnost. I když to vypadá, že se jedná o moderní inovaci, historie tohoto dne je více než stoletá. První pokusy k oslavě proběhly již v roce 1907, kdy Američanka Sonora Smart Doddová chtěla ocenit svého otce, který se sám staral o ni a její další čtyři sourozence poté, co nešťastně ovdověl. Nakonec se první oslava Dne otců konala 19. června 1910 v americkém státě Washington. Chcete spolu s námi i Vy své tatínky, dědečky, tchány nebo manžely potěšit a ukázat jim, že si jich vážíte, máte je rádi a oceňujete, co pro rodinu dělají? Pak se podívejte na několik tipů na dárky z kolekce Chateau Mcely, kterými jim můžete udělat radost.


1. Kosmetické produkty z řady MCELY BOUQUET
Používání kosmetiky není čistě jen ženskou záležitostí. Své oblíbené produkty si v naší kosmetické linii MCELY BOUQUET najdou i muži. Jejich pleť je velmi namáhaná, působí na ni různé vnější vlivy, je často podrážděná holením, přitom i muži si přejí, aby jejich pokožka vypadala zdravě a svěže. Zvolit můžete třeba toto efektní oblíbené pánské duo jemné neutrální vůně, které pečuje o mladistvou pleť i pokožku celého těla.
Více se dočtete v našem dalším článku

Pánské duo

2 016 Kč


2. Oblíbená kniha zakladatele a spolumajitele zámku, Jima Cusumano
Jim Cusumano je vyzrálý lídr s úspěchy v různých oblastech. Má za sebou kariéru hudebníka, vědce, vysoce postaveného manažera, filmaře i podnikatele. Kniha Život je krásný vychází z jeho prověřených zkušeností. 12 pravidel, která stanovuje, pomáhala v osobním a profesním životě jemu i jeho týmu, když společně z malé firmy postupně vybudovali společnost s hodnotou miliardy dolarů. Kniha pomůže nalézt a rozvinout vrozené schopnosti, objevit vášeň, životní poslání a dosáhnout dlouhodobého pocitu naplnění. Jim přesvědčivě ukazuje, že pomocí této jedinečné metodiky lze vést skutečně překrásný život.

Život je krásný

290 Kč


3. Gastronomický zážitek v restauraci Piano Nobile
Kreativní tým připravuje menu převážně ze surovin od místních dodavatelů, ze zámecké zahrádky a udírny pod taktovkou zkušeného šéfkuchaře Honzy Štěrby. Vychutnejte si třeba 3chodovou večeři pro gurmány s lahví vína v příjemném prostředí. Naše kuchyně mimo jiné nabízí i domácí bylinky, marmelády, ryby a maso uzené v zámecké udírně a další domácí speciality.

Oběd nebo večeře
v restauraci Piano Nobile

2 osoby  |  4 350 Kč


4. Odpočinek v lázních MCELY BOUQUET SPA
I muži si rádi po náročných dnech odpočinou a načerpají novou energii. V uvolnění jim může pomoci celotělová MCELY BOUQUET Aroma masáž s přírodními masážními oleji z kolekce MCELY BOUQUET. Ta harmonizuje tělo, vyživuje pokožku a navozuje pocit vnitřní rovnováhy.

MCELY BOUQUET Aroma masáž

od 2 990 Kč

Inéz Cusumano pro Elle o MCELY BOUQUET

Inéz Cusumano pro Elle o MCELY BOUQUET

Rádi bychom se s vámi podělili o velmi zajímavý text, který zakladatelka Chateau Mcely a čistě přírodní kosmetické kolekce MCELY BOUQUET, Inéz Cusumano, otevřeně napsala pro časopis ELLE, a který se stal zdrojem některých publikovaných článků i podkladem pro loňský podcast o aromaterapii, který si můžete v závěru poslechnout. Přejeme vám pěkné čtení a mnoho inspirace při péči o svoji zdravou pleť.

Brzké jaro v zámeckém parku

Brzké jaro v zámeckém parku

Co se skrývá pod kurzem vůní?

Co se skrývá pod kurzem vůní?

Jednou z našich posledních novinek je 60minutový kurz vůní, který doplnil stávající kurzy míchání čistě přírodní kosmetiky a přírodního parfému.