Šiřte lásku novou valentýnskou srdcovou kolekcí


2. února 2021
Autor: Eva Plchová


Valentýn je časem lásky a souznění srdcí. Inéz Cusumano, zakladatelka romantického Chateau Mcely, nejen pro tuto výjimečnou příležitost vytvořila dárkovou srdcovou kolekci, kterou spojuje láska a její typický symbol. Barevné srdce v zářivých barvách plné bylinek, ze kterých vychází přírodní kosmetická linie Mcely Bouquet, rámuje elegantní černé pozadí. Do ruční malby Devatera mcelského kvítí Aleny Holé je důmyslně jemně vepsán název „Mcely Bouquet“ a zámecký slogan „Choose Love Every Day“ v typické růžové barvě, který ideově spojuje celou kolekci i poselství zámku Mcely. Srdcovou trilogii tvoří nové triko s mcelským srdcem, koupelový a sprchový olej Esence dobra s charitativním podtextem a poetická tištěná Valentýnka k osobnímu vyznání či laskavému vzkazu.

Srdcová kolekce MCELY BOUQUET

1.

Triko s mcelským srdcem

Příjemné tričko ve 100% organické bavlně s jemným kulatým výstřihem v nadčasové černé barvě zdobí velké srdce Devatera mcelského kvítí. Je již třetím v pořadí ze série triček se srdcem Choose Love Every Day.

2.

Esence dobra

Voňavý koupelový a sprchový olej zdobí stejné srdce Devatera kvítí na černém podkladě. Dárce tímto vzácným elixírem vyjadřuje velkou vděčnost obdarovanému a oceňuje jeho zlaté srdce.

3.

Valentýnka

Pohled formátu A5 zdobí do třetice srdce Devatero kvítí na černém podkladě.

Cena: 2 190 Kč

Barevně sladěná srdcová kolekce se může stát krásným dárkem při příležitosti oslav svatého Valentýna. Zakoupit ji bude možné v limitované edici na zámku či v zámeckém e-shopu od 1. února 2021 až do vyprodání zásob.

Krásného Valentýna a mnoho lásky přeje,

Eva

Zimní pečující rituály

Zimní pečující rituály

Božský krém - Divine Herbal Cream

Božský krém - Divine Herbal Cream

Péče o naše nejmenší

Péče o naše nejmenší

Dětské pokožka je jemná, citlivá a potřebuje vhodnou kosmetiku. Jako maminka dvou dětí neustále řeším, co jim zdravého uvařím, ale také čím nakrmím jejich pokožku. Vždyť kůže je náš největší orgán na těle a přes ní se vše vstřebává do krevního oběhu. Chci tedy pro jejich bříška i pro jejich kůži jen to nejlepší.