Slet princezen:

Nely a tajemství mátového peříčka

a nová kolekce Devatero ptáčků

21. září 2023
Autor: Eva Plchová | Fotografie a video: Jakub Kulda


V září jsme slavili 10. narozeniny princezny Nely a hned dva Slety princezen, na kterých princezny a princové protančili střevíčky obklopeni světem ptáčků a nadýchaných šatů DreamsEden. V roce 2013 spoluzakladatelka Chateau Mcely, Inéz Cusumano, napsala knihu „Nely princezna ze Chateau Mcely“. Nyní jsme pokřtili volné pokračování „Princezna Nely a tajemství mátového peříčka“ v doprovodu spousty dalších rozkošných novinek z kolekce Devatero ptáčků. Zamíchejte si Nely čaj, elegantně pojídejte laskominy, usmívejte se a přijměte naše pozvání do pohádkového světa.

„Chci zpívat jako zpívají ptáci; nestarají se o to, kdo je slyší nebo co si myslí.“ Rumi

V rámci příštího již 17. ročníku Sletu princezen se podíváme do světa Princezny ze mlejna. Můžete se těšit na knížepána a jeho zámek, čertíka, vodníka, čarodějnici a samozřejmě na Elišku a to v termínech 30. srpna - 1. září a 6. - 8. září! Máme již jen poslední volné pokoje. Napište nám pro více informací a ověření vybraného termínu.

Budeme se na vás za rok opět těšit.

Eva, Jakub a tým Chateau Mcely 


Partneři Sletu princezen 2023


Další tématické články

Slet princezen – Nely a Anděl Páně

Slet princezen – Nely a Anděl Páně

SLET PRINCEZEN: Co se děje za oponou?

SLET PRINCEZEN: Co se děje za oponou?

„Slet princezen – Nely v království Arendelle“ přinesl upřímnou dětskou radost!

„Slet princezen – Nely v království Arendelle“ přinesl upřímnou dětskou radost!

Roztančete s námi začínající prázdniny! Radostným tancem jsme chtěli oslavit probuzení zámku a nás všech do nového svěžího života plného smíchu, dobré nálady, lásky a zároveň také 15. výročí založení Chateau Mcely. Proto jsme nacvičili, zatančili a natočili video, které vás zvedne ze židlí a inspiruje třeba k vyběhnutí na louku, k brouzdání nohou v trávě, nošení hlavy v oblacích, prostě k bezstarostným chvílím.